Follow up. Hari Sukan ASASI (Pictures)

Sunday, October 24, 2010

Followup update yang sebelum ini..

keceriaan yang dapat dikongsikan disini :









 

Tekan sini untuk lebih banyak gambar-gambar.



Credit kepada , Supplier makanan, sponsor-sponsor, JPM, MPM, Presiden yang supporting. Naib presiden yang rajin. MT, Exco serta AJK khusus yang penat lelah berlari kesana kemari untuk melaksanakan Hari Sukan ASASI. Dan paling penting kawan-kawan yang acting kelakar tak kering gusi. :P our memory is everlasting yeah! Ustaz dari masjid," Kami minta maaf 10 jari, kami janji tak buat bising lagi , peace! hehe." Dan seluruh pelajar KUIS yang sanggup bangun pagi-pagi dan jengah tingkap semata-mata nak tengok apa yang berlaku kat padang KUIS pada pagi itu. Terima kasih berbanyak banyak tak terhingga.





Add : President siap main baling tepung lagi. Hehe. Cayalah Hamzi. :)

Assalamualaikum warohmatullahi wabarokatuh. Peace no war! Uhibbukum fillah ya ukhti wal akhi.

2 comments:

Ahmad Hidayat said...

gambar aku menang mane?hihi

Anonymous said...

[url=http://www.canadagooseparkasca.ca]canada goose down jackets[/url] Sift through your clothes and throw out anything that does not fit and/or you have not worn recently. [url=http://www.busesbitermi.com]cheap beats by dre[/url] Axhpge
[url=http://www.christianlouboutindiscountsale.co.uk]christian louboutin uk[/url] [url=http://www.ogrelarp.com]http://www.ogrelarp.com[/url] Gnrgst [url=http://www.pandorajewelryvip.co.uk]pandora uk[/url]

 
 
 

Selangorkini

Labels

Find us :

Malaysiakini

Labels

Followers

Labels